flytt

Flytt Stockholm

Att flytta kan vara spännande, som en början på ett nytt kapitel i livet. Men att flytta kan också vara väldigt tungt och krävande, som att lämna ett kärt hem bakom sig. Våra erfarna flytt-medhjälpare vet hur man underlättar det jobbiga och dramatiska som kan tillkomma under en flytt i Stockholm.

Vi kan hjälpa er i Stockholm med både tunga och känsliga uppdrag, företagsflytt eller privatflytt. Att lyfta tunga möbler och kartonger upprepade gånger kan tära på kroppen om man inte använder sig av rätt metoder eller teknik. Våra uppdrag sköts med stort ansvar och försiktighet. Allt ni behöver göra är att informera oss när ni vill att flytten ska vara färdig.

Idag samarbetar vi med företag där vi tillsammans kan erbjuda en helhetslösning till våra kunder. För en prisvärd och pålitlig flyttjänst, anlita oss som er flyttfirma i Stockholm. Vi har bred erfarenhet av samarbete med våra partners och kan utföra komplett flytt i Stockholm tillsammans med våra etablerade kollegor.

Genom att utnyttja vår Helhetskoncept kan ni spara både tid och pengar. I Helhetskonceptet ingår: Visningsstädning, som hjälper er att visa upp er bostad på rätt sätt och bättra på er bostads utseende, samt stärka möjligheterna till ett ökat försäljningspris. Packning, som förbereder för att bära och underlättar att senare packa upp. Själva flytten av ert bohag, samt att vi ser till att er förra bostad får en professionell flyttstädning.

Behöver ni räkna på hur mycket en flytt Stockholm går på? Om ni har speciella önskemål eller behov kan vi hjälpa er med dem, och är öppna för diskussion. Fyll gärna i vår offertmall för att underlätta beräkning för prissättning av flytt för just er.

Utöver våra standardavtal kan ni som tillval välja bl.a golvbehandlingar som t. ex vaxning eller polering, persienne-tvätt eller rengöring av kamin. Om ni har speciella önskemål kan vi hjälpa er med dem och är öppna för diskussion.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information angående flytt och få en kostnadsfri offert. Tveka inte, hör av er till oss redan idag.

Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi utföra en komplett flytt där vi samordnar allting och du har kontakt med endast ett företag. Ni slipper samordna tider och arbeten detta gör vi eftersom vi anser detta vara vårt ansvar. Det enda ni behöver göra är att informera oss när det ska vara klart.

Genom att utnyttja vårt helhetskoncept spar du både tid och pengar.

I helhetskonceptet ingår:
  • Visningsstädning (valfritt tillägg)
  • Packning
  • Flytt
  • Flyttstädning