flyttstanding

Flyttstädning

Det kan vara till stor förmån att låta en professionell städnings firma göra jobbet med flyttstädningen. Om ni inte vill eller inte kan genomföra flyttstädning har ni alltid möjligheten att tahjälp av oss. Ni kan spara tid och energi och istället ägna den åt den nya bostaden i Stockholm. Låt oss avlasta er.

Med vår tjänst kan ni själva godkänna bostadens städresultat, och den nya hyresgäst eller ägare kan ta emot sin nya bostad besiktigad av er. Med oss får ni garanti, vi använder oss av mäklarsamfundets rekommendationer, och ger 100 % Nöjd Kund Garanti på vårt arbete inom flyttstädning i Stockholm.

Om ni redan anlitat oss för Visningsstädning Stockholm och även behöver flyttstädning, erhåller ni 30% rabatt på flyttstädningen i Stockholm. Vi kan hjälpa er med allt, med våra paketerbjudanden avlastar vi er bördan av vad städning kan innebära, och istället erhålla professionella städresultat.

I vår flyttstädning ingår bl.a städmaterial, fönsterputs och borttagning av tavelkrokar. Vi har en detaljerad check-lista där vi redogör exakt vad som ingår i vår flyttstädnings tjänst. Skriv gärna ut den och läs listan för att se mer ingående vad som ingår som standard i en flyttstädning.

Bl.a. ingår vid flyttstädnings tjänsten i Stockholm att vi rengör golv och allt kring fönster och dörrar. Väggar och möbler dammtorkas. I kök och badrum sker en mer omfattande rengöring i väggar, runt vitvaror, badkar mm.

Utöver våra standardavtal kan ni som tillval välja bl.a. golvbehandlingar som t. ex vaxning eller polering, persienner-tvätt eller rengöring av kamin. Om ni har speciella önskemål kan vi hjälpa er med dem och är öppna för diskussion.

Behöver ni räkna på hur mycket en flyttstädning går på? Kostnaden beräknas beroende på antal rum och storleken på er bostad. Fyll gärna i vår offertmall för att underlätta beräkning av priser för flyttstädning hos er.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information angående flyttstädning inom Stockholm och få en kostnadsfri offert. Tveka inte, hör av er till oss redan idag.

Flyttstädning Stockholm, ER Lokalvård:

  • Städmaterial ingår
  • Framkörningar ingår
  • Fönsterputs ingår
  • Borttagning av tavelkrokar
  • Garanti på vårt arbete

PRIS PÅ VÅRA TJÄNSTER

Storstädning från 26 kr/kvm
Visningsstädning från 28 kr/kvm
Flyttstädning från 26 kr/kvm
Fönsterputs 4 sidor från 60 kr/styck
Fönsterputs 2 sidor från 40 kr/styck
Trädgårdsarbete enligt offert
Byggstädning enligt offert
Kontorsstädning enligt offert
Alla angivna priser är med skatteavdrag (RUT)
För fast pris vänligen mejla oss om en offert.

Ditt pris efter skattereduktion

0kr / per tillfälle