fonstertvatt

Storstädning Stockholm

Ett fint och välvårdat intryck i hemmet, ger större trevnads känslor. Att se genom glasklara och genomskinliga fönster ger intrycket av öppna och luftiga utrymmen. Det skapar välbehag. Oavsett om du är hemma, på kontoret eller på en offentlig plats skapar renhet en frigivande känsla. När solen väl skiner, mår man alltid bra av att den tittar in och sprider sin värme.

Vi ger glasklara resultat för er i Stockholm. Vi har gedigen kunskap och mångårig erfarenhet av all typ av fönsterputs och fönstertvätt och lämnar skinande rena fönster. Vi utför fönsterputsning hos både företag, i offentliga byggnader och hos privatpersoner. Kontakta oss för ett professionellt utfört arbete utan besvärliga ränder på de nyputsade ytorna.

Ett fint och välvårdat intryck i hemmet, ger större trevnadskänslor. Att se genom glasklara och genomskinliga fönster ger intrycket av öppna och luftiga utrymmen. Det skapar välbehag. Oavsett om du är hemma, på kontoret eller på en offentlig plats skapar renhet en frigivande känsla. När solen väl skiner, mår man alltid bra av att den tittar in och sprider sin värme.

Vi ger glasklara resultat för er i Stockholm. Vi har gedigen kunskap och mångårig erfarenhet av all typ av fönsterputs och fönstertvätt och lämnar skinande rena fönster. Vi utför fönsterputsning hos både företag, i offentliga byggnader och hos privatpersoner. Kontakta oss för ett professionellt utfört arbete utan besvärliga ränder på de ny putsade ytorna.

Vi tar betalt efter antal och typ av fönster som er bostad eller lokal har. Detta innebär att ni kan få ett fastpris innan arbetet påbörjas. Om ni har speciella önskemål kan vi även hjälpa er med dem och är öppna för diskussion. Fyll gärna i vår offertmall för att underlätta beräkning för prissättning av fönsterputsning hos er.

Hör av er till oss om ni vill höra fördelarna med att abonnera fönsterputsning, skattereduktion eller speciella anpassningar i ert hem. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information angående fönsterputsning och få en kostnadsfri offert. Tveka inte, hör av er till oss redan idag.

Vi har en gedigen kunskap av fönsterputsning, kunskapen har vi fått av många års praktik. Vi utför all typ av fönsterputs hos företag och privatpersoner.

Priset beräknas på antal och typ av fönster så att ni har ett fastpris innan arbetet påbörjas

För kostnadsfri offert är ni välkomna att kontakta oss. Fyll gärna i vår offertmall för fönsterputs för att underlätta vår prissättning.

Ditt pris efter skattereduktion

0kr / per tillfälle