hemstanding

Hemstädning i Liljeholmen

Hemstädning Liljeholmen med omnejd? Vi hjälper dig! Tänk vad skönt att komma till ett nystädat hem efter jobbet. Tänk dig att få slippa lägga tid på städningen och ha ett rent hem ändå. Detta kan bli din verklighet om du anlitar oss för din hemstädning. Det enda du behöver göra är att abonnera på en veckostädning. Denna finns för dig i Liljeholmen med omnejd.

Så om ni känner att tiden inte räcker till det som är viktigt så kan ni räkna med att vi ordnar ett rent hem till er. Vi städar, stryker, vattnar blommor och tvättar dina kläder. Frekvensen av städning anpassas enligt era önskemål men vi rekommenderar att åtminstone städa varannan vecka.

Städning och rengöring av badrum och toalett

Det är alltid viktigt med rena toaletter när det gäller hygien och trivsel, men det har aldrig varit såhär viktigt att se till att de är hygieniska. Vi anser att det är en av det viktigaste punkterna i vår städlista när det gäller hemstädning i Liljeholmen. Vi rengör badkar grundligt, handfaten ser vi till att det blir rena och skinande, vi skurar toaletten och rengör toalettsitsen. Om det finns en duschkabin så går vi också igenom den i detalj såsom utsidan av alla vitvaror som t.ex. tvättmaskin. Vid behov, så utför vi avfläckning av dörrar och badrumsskåp. Vi tömmer självklart alla papperskorgar.

Städning och rengöring av kök

En ordentlig rengöring gör all skillnad i världen! Vi går grundligt igenom ditt kök och tar hand om er diskbänk, arbetsbänk, spis och ser till att detta blir skinande rent. Vi torkar av kran och kakel ovanför diskbänken, tar bort synlig smuts på köksluckor in/utvändigt. Vid behov så torkar vi av kyl och frys utvändigt. Sopbehållaren töms varje gång vi städar och ser alltid till att den också rengörs. Fläkt och vitvaror i köket ingår också i städningen av hemmet där vi också ser till att de torkas av ordentligt och blir rena från all smuts och bakterier. Allt detta ingår i vår hemstädning. Sugen på att boka hemstädning i Liljeholmen? Välkommen!

Städning av alla rum

Självklart inkluderar vår tjänst alla rum som finns i bostaden, inget förbises. Här dammsuger vi golv och mattor väldigt noggrant. Vi torkar av alla golv, golvlister och möbler. Alla dörrar i huset dammtorkas såsom tavlor och fönsterbrädor. Självklart så tömmer vi också alla papperskorgar. Skaffa hemstädning och känn lugnet när du kommer hem.

Checklista för hemstädning

Eftersom vi har lång erfarenhet av hemstädning och att arbeta i folks hem, så vet vi att alla hem är unika. Därför använder vi oss av en checklista för vår städtjänst inom hemstäd som är framtagen unikt för dig och din familj. Denna fylls i vid varje tillfälle för att undvika missar. Här är det viktigt med en jämn kvalité och tillit för att skapa en långvarig relation för alla våra kunder på Liljeholmen.

Fördelar med att välja ER Lokalvård:

  • Vi försöker alltid skicka samma person till er vid varje tillfälle
  • Hemstädning utförs alltid samma veckodag
  • Utnyttja skattereduktionen
  • En fast månadskostnad
  • Flexibla avbokningar
  • Betalning i efterskott
  • Liljeholmen med omnejd

Kostnaden bestäms utifrån storleken på ditt hem och vilka önskemål ni har.

Ditt pris efter skattereduktion

0kr / per tillfälle