Trappstädning Bromma

Trappstädning i Bromma

För oss på ER Lokalvård är det viktigt att hållas i framkant inom städbranschen, detta för att alltid kunna erbjuda det senaste inom städtekniken. Detta gäller för alla våra tjänster och inte minst när det gäller trappstädning. Vi utbildar vår personal för att ständigt utveckla oss och anstränger oss för att arbeta hållbart för personal, kund och miljö. Vi finns att anlita för trappstädning i Bromma.

Trappstäd Bromma

Trivseln i fastigheten är viktig för alla som nyttjar fastigheten, oavsett om det är en bostad eller en arbetsplats. Därför anser vi trappstädning som en grundläggande form av städning. Vi sopar och moppar samtliga trapphus, putsar glas i éntredörr, entrémattan dammsugs. Skrapgaller och skrapmatta rengörs. Grundlig trappstädning helt enkelt.

Trappstädning där allt ingår

När vi rengör trappuppgångar så tar vi självklart också hand om hissar, väggar och element. Ledstänger våttorkas, väggarna avfläckas och hisskorg rengörs. Allt detta och mycket mer ingår i vår städtjänst. Vi förstår vikten av att hålla detta gemensamma utrymme så rent och hygieniskt det går. Fråga oss gärna mer om hur vi jobbar!

Boka trappstäd

Vi utför trappstädning i Bromma med omnejd och tar emot uppdrag från både privatpersoner och företag. Få offert eller boka trappstäd genom att kontakta oss:

08-40011717
info@erlokalvard.se