Trappstädning Solna

Trappstäd i Solna

ER Lokalvård AB håller sig i framkant inom städbranschen för att alltid kunna erbjuda det senaste inom städtekniken, inte minst när det gäller trappstädning. För att alltid kunna ge bästa möjliga trappstäd utbildar vi vår personal för att ständigt utvecklas.

Trappstädning Solna

Trivseln i fastigheten är viktig för samtliga boende, därför anser vi trappstädning som grundläggande för en fastighet. Vi sopar och moppar samtliga trapphus, putsar glas i éntredörr, entrémattan dammsugs. Skrapgaller och skrapmatta rengörs. Finns det speciella önskemål går det bra att lägga till fler moment än de som finns på ordinarie städlista. Under rådande omständigheter är vi extra noggranna med att se till att inget förbises och hygientänket är A och O. Fråga oss gärna mer!

Komplett städning för trappor

När vi rengör trappuppgångar så tar vi självklart också hand om hissar, väggar och element. Ledstänger våttorkas, väggarna avfläckas och hisskorg rengörs. Allt detta och mycket mer ingår i vår trappstädning. Vi har satt ihop vår trappstäd för att vara komplett och för att du som kund alltid ska känna dig nöjd. Våra tjänster finns för både föreningar och företag.

Boka trappstädning i Solna

Vår tjänst finns att nyttja för dig i Solna med omnejd. Kontakta oss per mail eller telefon och berätta hur vi kan hjälpa dig, så återkommer vi med offert och svar på alla dina frågor. Välkommen!

08-40011717
info@erlokalvard.se