Trappstädning Upplands Väsby

Trappstädning i Upplands Väsby

Vi på ER Lokalvård AB anstränger oss för att hålla oss i framkant inom städbranschen för att alltid kunna erbjuda det senaste inom städtekniken, inte minst när det gäller trappstädning. Vi utbildar vår personal för att ständigt utveckla oss. Hos oss får du prisvärd städning med god kvalitet och hållbarhet.

Trappstäd Upplands Väsby

Trivseln i fastigheten är viktig för samtliga boende, därför anser vi trappstäd som grundläggande. Vi sopar och moppar samtliga trapphus, putsar glas i éntredörr, entrémattan dammsugs. Skrapgaller och skrapmatta rengörs. En komplett trappstädning helt enkelt. Skulle ni ha några specifika behov eller önskemål tar vi så klart dessa i beaktning när vi tar fram offert på er trappstädning. Vi finns att anlita för dig i Upplands Väsby med omnejd.

Noggrann trappstädning

När vi rengör trappuppgångar så tar vi självklart också hand om hissar, väggar och element. Ledstänger våttorkas, väggarna avfläckas och hisskorg rengörs. Vi förstår vikten av att trapphuset är hygieniskt och en trevlig plats att vistas för alla. Vår trappstädning är noggrann och ovanstående och mer ingår. Önskas en sammanställning av moment som ingår delar vi gärna med oss vid offertförfrågning. Välkommen!

Boka trappstäd Upplands Väsby

Önskar du att boka trappstädning i Upplands Väsby gör du det enklast genom att maila eller ringa oss. Du når oss på: info@erlokalvard.se eller 08-40011717 , vi svarar så fort vi kan. Vi finns att anlita för både privatpersoner och företag.