visningstad

Visningsstädning Stockholm

Låt oss ta hand om er städning i Stockholm. Inför er bostadsförsäljning kan det vara lönsamt att investera i en riktigt bra städning. Det vi kallar för visningsstädning, som vi på ER lokalvård av erfarenhet har anpassat speciellt för ett sådant tillfälle.

Bostadens bästa egenskaper bör vara den potentiella köparens första och starkaste intryck. För att framhäva dessa, bör det först och främst vara rent och välstädat. Med våran hjälp och specifikt anpassade metoder kan ni förvänta er att höja värdet på er bostad.

Vi utför visningsstädningar anpassade efter er bostads behov och levererar beprövade resultat. Vi har en detaljerad check-lista där vi redogör exakt vad som ingår i våra tjänster. Skriv gärna ut den och läs igenom den för att se mer ingående vad som ingår som standard i en visningsstädning.

Bland annat ingår vid visningsstädnings tjänsten att vi rengör golv och allt kring fönster och dörrar. Väggar och möbler damm torkas. I kök och badrum sker en mer omfattande rengöring i väggar, runt vitvaror, badkar mm. Utöver våra standardavtal kan ni som tillval välja bl.a mer avancerade golvbehandlingar som till exempel vaxning eller polering, persienne-tvätt eller rengöring av kamin.

Visningsstädningen sker på samma sätt som t.ex vid en flyttstädning, men dessutom ingår nu dammtorkning av möbler och fönsterputs. Om ni ska flytta och även behöver flyttstädning, erhåller ni 30% rabatt på flyttstädningen. Vi kan hjälpa er med allt, med våra paket erbjudanden avlastar vi er bördan av vad städning kan innebära, och istället erhålla professionella städresultat

Om ni har speciella önskemål kan vi hjälpa er med dem, och är öppna för diskussion. Kostnaden beräknas beroende på antal rum och storleken på er bostad. Fyll gärna i vår offertmall för att underlätta beräkning för prissättning av visningsstädning hos er.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information angående visningsstädning och få en kostnadsfri offert. Tveka inte, hör av er till oss redan idag.

Visningsstädning är en bra investering inför en försäljning, det är bevisat att ett rent hem höjer intresset hos köparna. På så sätt kan du förvänta dig att du höjer värdet på ditt hem. Denna städning utförs på samma sätt som en Flyttstädning, skillnaden är att vi lägger till dammtorkning av möbler.

Vid kombinationen av visningsstädning och flyttstädning erhåller våra kunder 30% rabatt på flyttstädningen. Tänk på att denna städning är subventionerad av skattemyndigheten, detta betyder att du endast betalar halva priset för jobbet.

Tveka inte att kontakta oss för offert, fyll gärna i vår offertmall till vänster om denna text för att underlätta prisberäkning.

PRIS PÅ VÅRA TJÄNSTER

Storstädning från 26 kr/kvm
Visningsstädning från 28 kr/kvm
Flyttstädning från 26 kr/kvm
Fönsterputs 4 sidor från 60 kr/styck
Fönsterputs 2 sidor från 40 kr/styck
Trädgårdsarbete enligt offert
Byggstädning enligt offert
Kontorsstädning enligt offert
Alla angivna priser är med skatteavdrag (RUT)
För fast pris vänligen mejla oss om en offert.

Ditt pris efter skattereduktion

0kr / per tillfälle