erlokalvard logotype grön

VILKA VI ÄR SOM STÄDFÖRETAG

ER Lokalvård startades 1993 av Emilia Molander Astinger. 1997 kom hennes son Richard Astinger in i städföretaget och driver det än idag. Vi utför allt inom städbranschen med högsta möjliga kvalité. Vi utgår alltid med att alla kunder ska vara 100% nöjda.

Våra kunder är allt från företag som behöver hjälp med skräddarsydda städtjänster till privatpersoner som behöver våra tjänster för veckostädningar och flyttstädningar. Våra städtjänster utförs i hela Stockholm samt grannkommuner.

VI BRYR OSS OM ER

Personalen får två ledord som vi strävar efter, toppkvalité och service, på detta sätt bygger vi det vi kallar 100% nöjda kunder.
All vår personal blir utbildade i olika städtekniker samt i att värna om miljön. Vi försöker hela tiden hålla oss uppdaterade om nya produkter och arbetssätt som lanseras på marknaden.

Våra tjänster: Emilias & Richards Lokalvård utför alla tjänster inom städbranschen. Våra kunder är företag & privatpersoner som behöver regelbundna och specialanpassade städningar. Vi utför arbeten i Stockholm med omnejd. Om du är på jakt efter hjälp med städning kan du begära en kostnadsfri offert. Klicka på gröna rutan bredvid för ett snabbt prisförslag för städning hos Er.

VI BRYR OSS OM DITT HUS

Vi bryr oss om din städning och vi är inte nöjda om du inte är nöjd med städservice.

VI HJÄLPER TILL MED ATT FLYTTA

Flyttar du ut eller flyttar i ett nytt hus? Låt oss hjälpa dig att städa och ta hand om din egendom.

TRÄDGÅRDSARBETE

Vi tar hand om din trädgård, varje säsong.

KONTORSSTÄD

ER Lokalvård ser till att städa er arbetsplats så att ni alltid har det rent.