hemstanding

Hemstädning Stockholm

Vi hjälper dig med hemstädning i Stockholm. Tänk vad skönt att komma till ett nystädat hem efter jobbet. Tänk dig att få slippa något som tar mycket tid och kraft. Detta kan bli din verklighet med vår städföretag. Det enda du behöver göra är att abonnera på en veckostädning med vår tjänst Hemstädning Stockholm.:

När ni känner att tiden inte räcker till det som är viktigt så kan ni räkna med att vi ordnar ett rent hem till er. Vi städar, stryker, vattnar blommor och tvättar dina kläder. Frekvensen av städning anpassas enligt era önskemål men vi rekommenderar att åtminstone städa varannan vecka.

Städning och rengöring av badrum och toalett

Toaletterna är jätte viktiga när det gäller hygien och trivsel. Vi anser att det är en av det viktigaste punkterna i vår städlista när det gäller hemstädning i Stockholm. Vi rengör badkar grundligt, handfaten ser vi till att det blir rena och skinande, vi skurar toaletten och rengör toalettsitsen. Om det finns en duschkabin så går vi också igenom den i detalj såsom utsidan av alla vitvaror som t.ex. tvättmaskin. Vid behov, så utför vi avfläckning av dörrar och badrumskåp. Vi tömmer självklart alla papperskorgar.

Städning och rengöring av kök

Vi går grundligt igenom ditt kök och tar hand om er diskbänk, arbetsbänk, spis och ser till att detta blir skinande rent. Vi torkar av kran och kakel ovanför diskbänken, tar bort synlig smuts på köksluckor in/utvändigt. Vid behov så torkar vi av kyl och frys utvändigt. Sopbehållaren töms varje gång vi städar och ser alltid till att den också rengörs. Fläkt och vitvaror i köket ingår också i städningen av hemmet där vi också ser till att de torkas av ordentligt och blir rena från all smuts och bakterier. Allt detta ingår i vår hemstädning i Stockholm.

Städning av alla rum

Vår tjänst inkluderar alla rum som finns i bostaden. Här damsuger vi golv och mattor väldigt noggrant. Vi torkar av alla golv, golvlister och möbler. Alla dörrar i huset dammtorkas såsom tavlor och fönsterbrädor. Självklart så tömmer vi också alla papperskorgar. Det ska kännas skönt att kommma hem.

Checklista för Hemstädning

Vi använder oss av en checklista för vår städtjänst inom hemstäd som är framtagen unikt för dig och din familj. Denna fylls i vid varje tillfälle för att undvika missar. Här är det viktigt med en jämn kvalité och tillit för att skapa en långvarig relation för alla våra kunder i Stockholm. Vi har erfarenhet av städning i hemmiljö.

Fördelar med att välja ER Lokalvård:

  • Vi försöker alltid skicka samma person till er vid varje tillfälle
  • Hemstädning utförs alltid samma veckodag
  • Utnyttja skattereduktionen
  • En fast månadskostnad
  • Flexibla avbokningar
  • Betalning i efterskott
  • Stockholm, Bromma och Ekerö

Kostnaden bestäms utifrån storleken på ditt hem och vilka önskemål ni har.

Ditt pris efter skattereduktion

0kr / per tillfälle