VILKA VI ÄR

ER Lokalvård startades 1993 av Emilia Molander Astinger. 1997 kom hennes son Richard Astinger in i bolaget och driver det än idag. Vi utför allt inom städbranschen med högsta möjliga kvalité. Vi utgår alltid med att alla kunder ska vara 100% nöjda.

Våra kunder är allt från företag som behöver hjälp med skräddarsydda städtjänster till privatpersoner som behöver våra tjänster för veckostädningar och flyttstädningar.

 • Vår personal

  Det är personalen som gör ER Lokalvård och därför har vi alltid en nära dialog om hur vi kan förbättra oss för Er skull. Vi strävar att alltid lika i framkant med utbildningar och ser till att det alltid är samma medarbetare som städar hos Er. All vår personal är ansvarsförsäkrad, får friskvårdsbidrag, får internutbildning i ny tekning och en trygg arbetsplats.

 • DJURVÄNLIG

  Vi vet att ett husdjur är som en familjemedlem och därför gör vi det lilla extra för att husdjuret ska känna sig bekväm när vi städar

 • Hur du vill ha det

  Din tid är viktig för oss och därför ser vi till att anpassa oss efter när du vill ha det städat

 • MILJÖ

  Vi använder oss av e-faktura och förser med miljövänligt städmaterial. Vi använder oss av kommunala transportsätt och ifall bil är nödvändigt så samåker dom och har flera arbeten i samma område.

Vi bryr oss om Er

Personalen får två ledord som vi strävar efter, toppkvalité och service, på detta sätt bygger vi det vi kallar 100% nöjda kunder.
All vår personal blir utbildade i olika städtekniker samt i att värna om miljön. Vi försöker hela tiden hålla oss uppdaterade om nya produkter och arbetssätt som lanseras på marknaden.

Våra tjänster: Emilias & Richards Lokalvård utför alla tjänster inom städbranschen. Våra kunder är företag & privatpersoner som behöver regelbundna och specialanpassade städningar. Vi utför arbeten i Stockholm med omnejd. Om du är på jakt efter hjälp med städning kan du begära en kostnadsfri offert. Klicka på gröna rutan bredvid för ett snabbt prisförslag för städning hos Er.

 • VI BRYR OSS OM DITT HUS

  Vi bryr oss om din städning och vi är inte nöjda om du inte är nöjd med städservice.

 • VI HJÄLPER TILL MED ATT FLYTTA

  Flyttar du ut eller flyttar i ett nytt hus? Låt oss hjälpa dig att städa och ta hand om din egendom.

 • TRÄDGÅRDSARBETE

  Vi tar hand om din trädgård, varje säsong.

 • KONTORSSTÄD

  ER Lokalvård ser till att städa er arbetsplats så att ni alltid har det rent.