hemstanding

Hemstädning i Sundbyberg

Söker du hemstädning i Sundbyberg med omnejd? Vi hjälper dig! Tänk vad skönt att komma till ett nystädat och fräscht hem efter jobbet! Tänk dig att få slippa något som tar mycket tid och kraft. Detta kan bli din verklighet när du anlitar oss för din hemstädning. Det enda du behöver göra är att abonnera på en veckostädning så kommer vi ut till dig och städar hemma hos er.

Så när ni känner att tiden inte räcker till det som är viktigt så kan ni räkna med att vi ordnar ett rent hem till er. Vi städar, stryker, vattnar blommor och tvättar dina kläder. Frekvensen av städning anpassas enligt era önskemål men vi rekommenderar att åtminstone städa varannan vecka. Vi ser till att ni har ett rent, hygieniskt och härligt hem att komma hem till. Välkommen att boka hemstädning i Sundbyberg!

Städning och rengöring av badrum och toalett

Toaletterna är alltid jätteviktiga när det gäller hygien och trivsel, men det har aldrig varit viktigare än nu att ha rena badrum. Vi anser att det är en av det viktigaste punkterna i vår städlista när det gäller hemstädning i Sundbyberg. Allt som krävs för ett rent badrum ingår: vi rengör badkar grundligt, handfaten ser vi till att det blir rena och skinande, vi skurar toaletten och rengör toalettsitsen. Om det finns en duschkabin så går vi också igenom den i detalj såsom utsidan av alla vitvaror som t.ex. tvättmaskin. Vid behov, så utför vi avfläckning av dörrar och badrumsskåp. Vi tömmer självklart alla papperskorgar.

Städning och rengöring av kök

Vi går grundligt igenom ditt kök och tar hand om er diskbänk, arbetsbänk, spis och ser till att detta blir skinande rent. Vi torkar av kran och kakel ovanför diskbänken, tar bort synlig smuts på köksluckor in/utvändigt. Vid behov så torkar vi självklart även av kyl och frys utvändigt. Sopbehållaren töms varje gång vi städar och ser alltid till att den också rengörs. Fläkt och vitvaror i köket ingår också i hemstädningen där vi också ser till att de torkas av ordentligt och blir rena från all smuts och bakterier. Allt detta ingår i vår hemstädning.

Städning av alla rum

I vår hemstädning inkluderas självfallet alla rum som finns i bostaden. Vi börjar på golven och dammsuger dem och mattor väldigt noggrant. Vi torkar av alla golv, golvlister och möbler. Alla dörrar i huset dammtorkas såsom tavlor och fönsterbrädor. Självklart så tömmer vi också alla papperskorgar. Det ska kännas skönt att komma hem. Sugen på att boka hemstädning och bor i Sundbyberg med omnejd? Välkommen!

Checklista för hemstädning

Vi vet att alla är olika. Därför använder vi oss av en checklista för vår städtjänst inom hemstäd som är framtagen unikt för dig och din familj. Denna fylls i vid varje tillfälle för att undvika missar. Här är det viktigt med en jämn och god kvalitet, samt tillit för att skapa en långvarig relation för alla våra kunder. Vi har lång erfarenhet av städning i hemmiljö och vet hur vi sätter pricken över i:et.

Fördelar med att välja ER Lokalvård:

  • Vi försöker alltid skicka samma person till er vid varje tillfälle
  • Hemstädning utförs alltid samma veckodag
  • Utnyttja skattereduktionen
  • En fast månadskostnad
  • Flexibla avbokningar
  • Betalning i efterskott
  • Sundbyberg

Kostnaden bestäms utifrån storleken på ditt hem och vilka önskemål ni har.

Ditt pris efter skattereduktion

0kr / per tillfälle