stortstadning

Storstädning Stockholm

Ett rent hem ger en luftig och fri känsla som kan vara enormt energigivande. Bostaden kan kännas mer öppen, större, och luften kan kännas ren och frisk, vilket skapar välbehag. Trivsel i sitt eget hem ger större möjligheter att njuta av det som verkligen betyder något för er, som sällskapet av familj och vänner.

För att alltid behålla känslan av fräschhet räcker det inte med den regelbundna städningen. Då och då krävs det en mer omfattande städning. Här kommer vi in, vi erbjuder en städning för er i Stockholm som tar itu ordentligt med det som kan vara jobbigt. Vi kan underlätta för er och använder oss av rutinerade och beprövade punkter som uppfylls.

Vi har en detaljerad check-lista där vi redogör exakt vad som ingår i vår storstädnings tjänst. Skriv gärna ut den och läs listan för att se mer ingående vad som ingår som standard i en storstädning. Bl. a. så ingår vid storstädnings tjänsten att vi rengör golv och allt kring fönster och dörrar. Väggar och möbler damm torkas. I kök och badrum sker en mer omfattande rengöring av väggar, runt vitvaror, badkar och sopor som kastas m.m. Titta även på vår städtjänst Flyttstädning Stockholm om ni ska flytta.

Utöver våra standardavtal kan ni som tillval välja bl.a golvbehandlingar som t. ex vaxning eller polering, persienne-tvätt eller rengöring av kamin. Om ni har speciella önskemål kan vi även hjälpa er med dem och är öppna för diskussion.

Kostnaden beräknas beroende på antal rum och storleken på er bostad. Fyll gärna i vår offertmall för att underlätta beräkning för prissättning av storstädning hos just er.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information angående storstädning och få en kostnadsfri offert. Tveka inte, hör av er till oss redan idag.

Denna typ av städning är viktig att utföra 1-2 gånger per år för att få känslan av nytt och fräscht. Vissa saker som utförs under regelbunden städning ingår inte. Därför är det viktigt att göra en omfattande städning då och då.

Du kan enkelt skriva ut en checklista om vad som ingår som standard i en storstädning.

Ditt pris efter skattereduktion

0kr / per tillfälle